maandag 24 augustus 2009

Zomerfestival Scrapdelight

Hallo allemaal,

Inmiddels is het alweer een tijdje geleden dat ik heb geblogd over iets wat ik heb gescrapt! Afgelopen weekend ben ik naar het zomerfestival geweest van Scrapdelight! Het was in 1 woord SUPER! Netjes verzorgd, leuke pakketen, leuke DT leden die de workshops gaven en niet te vergeten het eten dat was echt HEERLIJK!!!!
We hebben 7 verschillende soorten workshops gehad! En alle 7 waren echt heel erg leuk! Weer nieuwe dingen geleerd! Ik heb er 5 van de 7 af, dus die kan ik vast laten zien en de laatste 2 volgen later!

De 1ste workshop, we gingen een kubus bescrappen! Echt heel erg leuk, alleen ik kan hem niet meer draaien, maar dat geeft niet, hieronder de foto's:
Daarna hadden de we de workshop van Janine, zei had voor ons lijsten gemaakt, die we gingen bewerken met verf en inkt! Heel gaaf effect, daarna hebben we een LO gemaakt voor daarop en die is vervolgens vastgezet met kippengaas! Echt heel erg leuk!
Foto's van het eindresultaat hieronder:


Daarna hebben we een workshop gehad van Wilma, hierbij hebben we wc rollen omgetoverd tot miniboekje, alleen die is nog niet, af dus foto's volgen later!

's Avond hadden we nog een workshop van Michelle, we hebben een boekje gemaakt van Craft papier en elke bladzijde hebben we door de Bigshot/Cuttlebug gehaald, leuk effect!
Foto's van het eindresultaat hieronder:


Zondag zijn we dus weer vrolijk verder gegaan en toen zijn we begonnen met een mini boekje, Corina had deze workshop bedacht! Ik had foto's van de efteling bij me dus die paste er perfect bij!
Hieronder de foto's:


En dan als laatste, de Wallhanger! Heb 3 foto's van Baloe gebruikt, en zoals ik al had gezegd heeft mijn moeder hem al in beslag genomen en hangt hij dus al te pronken in de gang! Hieronder het eindresultaat!


Zo dat waren even heel wat foto's! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!
Laat gerust een leuke reactie achter! Bedankt voor het kijken!
Liefs Reginne

20 opmerkingen:

Je@net zei

Wat een super gezellig weekend hebben jullie gehad Reginne! Ook de projecten zien er erg leuk uit.

Tamara zei

allemaal hartstikke leuk geworden stuk voor stuk.. leuk ook de totaal foto van de hanger en de blokjes... xx Tamara

Yvette zei

Ze zijn super geworden allemaal!
Ik vond het erg gezellig dat je er was :D

scraplijn zei

WAt ontzettend leuk allemal zeg, ik ben voral weg van je albumpje met de cb stanzen.Heel erg mooi, misschien moet ik toch ook maar eens aan zo'n scrapweekend meedoen.
Lijkt me heerlijk lachen en gezellig en heerlijk scrappen.

Anoniem zei

gaaf allemaal reginne!! wat moet t leuk geweest zijn het weekend !! zie dat je veel plezier gehad hebt!! liefs raffa

Anoniem zei

Wat een leuke dingen heb je allemaal gemaakt. Het allerleukst is voor mij de wallhanger met Baloe. Wat mooi ( zowel de hanger als de hond (( dat is helemaal een poepie)).Zeker een weekend geweest om te herhalen?
groetjes,
Carla

Hetty zei

Wat ziet het er allemaal super uit ja dat boekje dat door de cb is gehaald is echt geweldig en ook die hanger ja eigenlijk alles

Elvy zei

Wat een leuke resultaten zo! Je hebt flink doorgewerkt zeg.

Ik snap volkomen dat je moeder de hanger van Baloe in beslag heeft genomen, het is een juweeltje geworden!

Wendy Schoonhoven zei

Jemig wat veel leuke en originele projecten hebben jullie gemaakt zeg! Superleuk, jammer dat ik er niet bij kon zijn...groetjes, Wendy.

Jolanda zei

Ik heb een paar dingen al in het echie gezien alleen het boekje van Frankrijk nog niet. Die is ook supergaaf geworden Reginne! Het was zeker beregezellig en ik heb een paar van je foto's opgeslagen ;) Die wallhanger van Baloe is toppie en het boekje van de Efteling vind ik ook mooi. Prima papier inderdaad bij de foto's!!

Ilonka zei

WAt een prachtige projecten en zo ontzettend verschillend.
Heel mooi!

Groetjes Ilonka

Wilma zei

Prachtig gedaan joh! Leuk je ontmoet te hebben!

jannie zei

het ziet er allemaal heel erg mooi eruit.

Daniƫlla zei

leuk zeg!!!!! Maar wat veel workshops!!!! Gaaf hoor!
leuk om een paar bekende koppies te zien!

Liefs,

Brenda zei

Wat een super leuke projecten heb je gemaakt.

lianne zei

Jeetj wat heb jij veel gemaakt zeg. Ik zit altijd met me werk he das klote maar goed. Ik vindt het toppertje toch echt balou die heb je prachtig gemaakt. overigens de rest ook.

Judith zei

wat een leuke workshops allemaal... erg mooi!!!

ScrapEnjoy zei

Zo meis, jij bent lekker bezig geweest, maar de resultaten mogen er zijn, stuk voor stuk erg mooi.

groetjes Lilian

Jacqueline's Weblog zei

Jij moet wel een heel leuk weekend achter de rug hebben. Al de creaties zijn stuk voor stuk super! Ben benieuwd naar de laatste 2.
Groetjes van Jacqueline

Anneke zei

Wat een prachtige creaties!
Leuke foto boekjes,
Groetjes Anneke