zondag 11 januari 2009

Letter F

De eerste opdracht van de Challenge is Scrap de Letter F

Zo gezegd zo gedaan! De Letter F staat bij mij voor Friends! Op de foto staan Patries en Sandra op een zomerse avond in Utrecht, spontaan bedacht om lekker uit eten te gaan en daar zaten we dan aan de Oude Gracht! De pizza was niet te eten maar het was wel een hele gezellige avond!


De eerste kaart die in mijn box zit! Liefs Reginne

Scrapfever Challenge 2009

Hallo allemaal,

Op mijn favoriet forum hebben ze een Challenge georganiseerd, scrap het alfabet, iedere 2 weken komt er een letter op het forum te staan en dan heb je 2 weken de tijd om die te scrappen! Nu mocht je kiezen of je het voor jezelf deed of voor iemand anders, ik heb ervoor gekozen om het voor mezelf te doen en het heet "My Life in ABC" Je kon het op verschillende manieren doen die je zelf leuk vindt! Bijvoorbeeld een LO van elke letter of je maakt er een Mini-album van, ik vond het leuk om een box te beplakken met Design Papier en om er allemaal losse kaarten te scrappen! Dus aan het eind van het jaar zit het hele alfabet in de box!

Hieronder de uitwerking van de ABC box! Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!


Liefs Reginne

Rebbel

Hallo allemaal,
Mijn broertje vroeg me een tijdje geleden om een iets te scrappen van een overleden hondje van een vriend van hem voor zijn ouders! Foto's werd voor gezorgd, papier uitgezocht en daarna heeft het weken op hetzelfde plekje gelegen! Klaar om gescrapt te worden! Het heeft even geduurd maar uiteindelijk is het een canvas van 40x 30 geworden (zo ongeveer), en hieronder het resultaat!


Ben benieuwd wat jullie ervan vinden!
Liefs Reginne

maandag 5 januari 2009

Nieuw kaartje gemaakt

Hallo allemaal,


Zo dat is alweer een tijdje geleden! Allereerst nog de beste wensen voor jullie allemaal! Dat het maar een mooi jaar mag worden!


Ik heb wat scrappen betreft echt een tijdje niks gedaan! Was even inspiratieloos! Maar heb de mood weer gevonden en heb het weekend een Canvas gemaakt en een kaartje voor een collega! Het kaartje heb ik al ingescand, alleen de canvas moet ik nog even op de foto zetten dus die volgt later!Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!


Liefs Reginne